Over mij

Welkom, je wilt dus blijkbaar nóg meer over mij te weten komen!

Achttien jaar geleden ben ik op deze wereld gezet. Ik kreeg de naam Hjalmar, wat gehelmde krijger of geluk betekent. Toen ik nog maar een kleine jongen was, had ik al een verlangen om net zo oud en wijs te zijn als de mensen om mij heen. Ik was 3 en ‘las’ al uitgebreid de krant, toen ik iets ouder werd probeerde ik met de volwassenen mee te praten, dat vond ik een heel stuk interessanter. Ik wilde meer van de wereld zien en beleven.

Vlak na mijn geboorte zijn we van een dorp in de randstad naar een dorp in het midden van Nederland verhuisd. Nu achttien jaar later woon ik hier nog steeds, dit is mijn thuishaven geworden. Dagelijks ben ik bezig voor mijn havo diploma, ik kan niet wachten om te gaan studeren. In het weekend ben ik te vinden in een boekwinkel waar ik met veel plezier werk, hier verdien ik een zakcentje en ben ik met iets bezig dat mij interesseert, boeken.

Wanneer ik iets beleef of inspiratie op doe schrijf ik dit in mijn notitieboekje. Hier ontstaan mijn blogs, columns en korte verhalen. Schrijven is iets wat mij al langer interesseerde, maar waar ik eigenlijk weinig mee deed. Ik zocht een manier waarbij niet alleen familie en vrienden, maar ook een breder publiek mijn stukken kon lezen. Dat heb ik gevonden.

Leuk dat je hier rond komt kijken, ik hoop je graag nog eens te zien.Wallflower

Love always,
Hjalmar – Wallflower

Contact:
Email: Info@wall-flower.nl
Facebook

Follow my blog with Bloglovin

Enjoy it. Because it’s happening.