27

aug

2014

Het leven van Fred

Het leven van Fred is heerlijk. Fred woont in een mooi huis met alles er op en er aan. Hij heeft lieve mensen die voor hem zorgen en hij gaat altijd zijn eigen gangetje. Sinds zijn geboorte heeft Fred rood haar, in de jaren is hij uitgegroeid tot gemiddelde grootte. Vroeger woonde hij ergens anders, maar daar had hij het toch niet zo naar zijn zin. Tegenwoordig woont hij fijn bij mijn zus en haar verloofde, zij zorgen wél goed voor hem.

Helaas is Fred geen échte man meer, hij is namelijk een tijd terug gecastreerd. Voor hem was dit alles natuurlijk heel naar. Maar niks getreurd, dit is iets wat wel vaker wordt gedaan bij katten. Op deze manier zullen ze geen andere katten lastig vallen en zit je zoveel maanden later niet ineens met kittens bij de poes van de buren.

Time spent with cats is never wasted.

Fred is een schatje, een echte knuffelkat. Hij vindt het heerlijk om lekker naast je te liggen terwijl jij over zijn rug aait. Dit laat hij dan ook merken door hard te spinnen. Wat zou het toch heerlijk zijn om een kat te zijn. Heerlijk de hele dag luieren en geen zorgen hebben. Of nou ja, kattenzorgen. Dingen zoals, hopen dat je op tijd te eten krijgt, boven op het aanrecht proberen te klimmen en zo dicht mogelijk bij je baasje komen terwijl hij of zij bezig is.

In mijn volgende leven zou ik ook graag een kat willen zijn, lekker niksen en mensen die je aaien. Dat moet vast heerlijk zijn.

James Dean Cat

Share this:

About Author

Wallflower

Hjalmar. 18. Wallflower. Enthousiast. Leergierig. Schrijver. “Be who you are and say what you feel because those who mind don't matter and those who matter don't mind.”

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>