03

jul

2014

Video: Dance like there’s nobody watching

Deze week zag ik een heel interessant filmpje voorbij komen op internet. In dit filmpje zag ik een jongen die genoot van het dansen en playbacken op Bad Romance van Lady Gaga, dit deed hij als een echte performer. Het leek hem niks te doen dat er andere mensen naar hem keken, hij was zichzelf en deed wat hem gelukkig maakte. Deze jongen inspireert mij en zet mij aan het denken.

Wat is het dat veel kinderen zo onbezorgd en vrij kunnen genieten van bepaalde dingen? Geen schaamte, alleen maar trots en geluk. Toen ik nog jong was verkleedde ik mezelf graag en voerde ik toneelstukjes op de bank op. Toen ik wat ouder werd deed ik dit niet meer. Ik verloor een stuk van mezelf, net zoals vele anderen die in de puberteit komen. Je wilt graag met anderen mee gaan en bij de grote groep horen.

‘Love, love, love, I want your love.’ is te horen in het nummer van ‘de moeder der homo’s’ zoals Lady Gaga zichzelf graag noemt. De liefde om ons heen is misschien wel het gene waar wij mensen het meest naar verlangen, het geaccepteerd worden om wie je bent als persoon.
Ik vind het enorm zonde dat veel mensen delen van zichzelf verliezen wanneer ze ouder worden, zo ook ik. Hun ware ik verdwijnt naar de achtergrond en de meer geaccepteerde versie komt naar boven. Hoe fijn zou het zijn als we allemaal zo onbezonnen en vrolijk zijn zoals we vroeger waren?

Dans alsof er niemand kijkt, zing alsof er niemand hoort en wees trots op wie je bent. Dan word je pas echt gelukkig.

 

Share this:

About Author

Wallflower

Hjalmar. 18. Wallflower. Enthousiast. Leergierig. Schrijver. “Be who you are and say what you feel because those who mind don't matter and those who matter don't mind.”

 


One Respond

  • Floris

    Zo fijn om te zien, zonder enige schaamte.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>